Skip to content
om-firmaet-m
om-firmaet-1920

Grupa TLC

TLC Gruppen jest svensk-polsk produsent av trapper og stålkonstruksjoner for industri i byggesektoren, samt midlertidige sikringssystemer for byggeplasser . Firmaet har en moderne og automatisert produksjonsbedrift i Polen. Kombinasjon av svensk technologi og polsk foretaksomhet lot oss spesialisere oss på utvalgte produkter for bygge- og industrisektoren. Produktenes høye kvalitet oppnås blant annet takket våre Bedriftens Interne Produksjonskontrollsystem sertifisert av TÜV SÜD for konformitet med EN 1090 normen.

I løpet av 14 års virksomhet har TLC bygget en gruppe av datterselskaper som er ansvarlige for reklame og distribusjon av varer produserte:

Inter TLC Sverigedistribusjon og montering av stålkonstruksjoner i hele Norden, med hovedfokus på industritrapper og -plattformer.

Inter TLC Ltd. Storbritannia – distribusjon og montering av stålkonstruksjoner, hovedsakelig industritrapper og tekniske stiger, i Storbritannia og Irland.

TLC Rental Sp. z o.o. Polen – utleie og distribusjon av EPS kantsikringssystem, midlertidige byggegjerder og mobile trapper.

Nordweld Tank Building System – av innovativt system for bygging av stordimensjonale tanker.

About us TLC

MISJON

Vi tror på at en bedre framtid begynner med en idé, og at nyskapende prosjekter er en måte å ta vare på både mennesker og miljø. TLC kombinerer talenter med lidenskap for skaping. Vi prosjekterer, produserer og monterer produkter innen lette stålkonstruksjoner.

INNOVASJON

Vi imøtekommer hele tiden markedets forventninger. Vi kombinerer høyest kvalitet med moderne designer. Våre prosjekter fastsetter nye trender. Vi sørger stadig for å beholde høyest kvalitet. Utførelse av hvert av våre produkter skjer under Bedriftens Interne Produksjonskontrollsystem ihht. EN 1090-1 norm. Konformitetserklæringen er bekreftet ved en sertifikat utstedt av TÜV SÜD.

About us TLC
About us TLC

TEKNOLOGI

Nordisk tradisjon og mangeårig erfaring kombinert med en moderne teknologipark utgjør styrken til vår bedrift. Vi gjør stadig nye investeringer og på denne måten utvikler vi innovativiteten til maskinparken. Vi investerer kapital i våre ansattes kunnskaper. Langvarig innsats til vårt spesialiserte personale har latt oss bygge en sterk merke.

PROFESJONALISME

Vi kjenner verdien til menneskekapitalen. Siden vi ansetter over 250 høykvalifiserte ansatte kan vi skryte av å kjenne bransjen veldig godt. Dette lar oss tilby våre Kunder profesjonell teknisk rådgivning, allsidighet under utarbeidelse av prosjektet, og forberedelse av dedikert prosjektdokumentasjon.

About us TLC
About us TLC

TILLIT

Vi betjener store byggeprosjekter. Våre nøkkelkunder omfatter toppfirmaer fra bygge- og industrisektoren. Antall prosjekter som vi har utført bekrefter at vi kan gjøre det godt. Vi satser på samarbeid basert på stadig utvikling av partnerskap. Vi forstår veldig godt hva strategisk partnerskap er.