Skip to content
midlertidige-byggegjerder-smart
temporary_fencing_smart-1

Tette byggegjerder SMART

Midlertidige byggegjerder SMART er tette (ikke gjennomsiktige) mobile gjerder laget med tanke på begrensing av uvedkommendes adgang til byggeplassen og reduksjon av effekter av byggearbeider som er brysomme for omverdenen.

Viktigste trekk ved SMART systemet:

  • Systemet dannet for å avgjerde byggeplassen
  • Bidrar til sikkerheten til personer som oppholder seg i nærheten av byggeplassen
  • Begrenser synligheten, samt markerer og avgrenser området for byggearbeider
  • Effektivt beskytter mot støy og støv
  • Er vindfast
  • Paneler kan males i alle RAL farger

SMART systemets grunnelement er et tett gjerdepanel bestående av en solid stålramme utfylt med korrugert plate. Standardtilbudet omfatter forzinket ramme og forzinket eller malt utfylling. Systemet omfatter også et bredt utvalg av monterings- og festeelementer som muliggjør montering av gjerdet i alle grunnforhold.

MOBILE BYGGEJERDER SMART

Mobile byggegjerder SMART med tette paneler er raske og enkle til å montere, og krever ikke høykvalifisert monteringspersonale. På grunn av bekreftet høy holdbarhet (produktet har en positiv ekspertise fra Instituttet for Mekanisering av Byggebransjen og Gruvedrift innen deklarert holdbarhet) er mobile midlertidige byggegjerder SMART spesielt anbefalt for bruk i vanskelige terrengforhold der panelene er utsatt for slagskader eller fall.

Closed smart system

Mobile byggegjerder SMART LIGHT

En variant basert på løsninger anvendt i SMART systemer, men som bruker rammer av lettere profiler. Takket være dette er hele konstruksjonen lettere, og dens montering og demontering enda enklere. Konstruksjonen er utfylt med korrugert plate T18, korrosjonsbeskyttet ved forzinking eller/og maling. Sammen med hvert panel tilbyr vi en fot, en festeklamme, ei støtte og forankringsbolter. Gjennomtenkt teknologi muliggjør enkel lagring, transport og montering.

Closed smart system

STANDARDFARGEVARIANTER / SLUTTFØRING

Temporary fencing SMART color version
Temporary fencing SMART color version
Temporary fencing SMART color version
Temporary fencing SMART color version

TETTE BYGGEGJERDER SMART UTFØRT AV OSS