Skip to content
romningstrapper-m
romningstrapper

Rømningstrapper brukes som en rømninsvei i tilfellet fare, både i flermannsboliger, og i offentlige bygg, og de oppfyller høyeste sikkerhetsnormer. Trappeoppganger av denne typer kjennetegnes ved høy motstandsdyktighet mot belastning og mot presse fra folkemasse. Rømningstrapp er en billigst, raskest og enklest måte å sikre en sikker rømningsvei som tilfredstiller brannsikkerhetskrav og -regler.
Det er mulig å sikre tilgang til trappa fra utsida, mens evakuering foregår fra innsida. Disse konstruksjonene er ildfaste takket være bruk av svellende brannbeskyttelsesmalinger (ildfaste malinger). De prosjekteres slikt at de tåler større øyeblikkelige belastninger.

FORDELER VED RØMNINGSTRAPPER

HØY FASTHET

Konstruksjonene har stor motstandsdyktighet mot presse fra folkemengde, høy belastning og brann.

 

SIKKERHET PÅ FØRSTE PLASS

Trappetrinn lages av WEMA gitterrist utstyr med en antiskli list.

 

INTERNASJONALE STANDARDER

Trapper lages med tanke på oppfylling av høyeste sikkerhetsnormer.

 

MOTSTANDSDYKTIGE MOT VÆRFORHOLD

Hele trappa varmforzinkes ihht. EN ISO 1461 (DIN 50976), og i tillegg til det sprøytemales den med korrosjonsbeskyttende malingssystemer ihht.PN-EN ISO 12944-5, med brannbeskyttelsesmalinger (svellende malinger) eller pulverlakkeres. Tilgjengelige i RAL farger.


I SAMSVAR MED BYGNINGSLOVEN OG BYGGEREGLENE

Med tanke på maksimal sikkerhet, produseres trapper i henhold til reglene fastsatt i bygningloven og byggereglene. Rømningstrapper kjenneteges ved enkel montasje, men også lavere kostnader (særlig sammenliknet med standard konstruksjoner av armert betong).

Emergency_stairs

RØMNINGSTRAPPER UTFØRT AV OSS