Skip to content

TRENGER DU HJELP MED
Å VELGE TRAPPER?

TA KONTAKT MED MEG

kontakt-marcus

Marcus Jönsson
Product sales manager

ASTA – trapper er en praktisk løsning som vil være perfekt for ditt hjem, garasje eller uthus. Sats på en minimalistisk form og høy funksjonalitet som er støttet av enkel montasje og tilgang til flere produktvarianter du kan tilpasse til rommets forhold og spesifisitet.

Loft og rå stil eller kanskje skandinavisk design? Det er du som bestemmer hvordan rommet ditt skal se ut. Innred det og velg metalltrapper uten å investere i dyre prosjekter. Enkel utførelse og montasje gjør at hele monteringsprosessen kan gjøres uten deltakelse av kvalifisert monteringslag.

Konfigurer trapper gratis. Sats på interiørtilbehør som er praktisk og behagelig for øyet.

HVA ER FERDIGE MODULÆRE TRAPPER FRA ASTA?

Ferdige utvendige trapper eller innvendige metalltrapper er en slags kommunikasjonsvei som forbinder de forskjellige etasjene med hverandre. De kan brukes i hus, industribygninger så vel som i uthus, kontorer, ved terrasser og mesaniner. Produktene er designet for selvmontering – montasjen av systemet er enkel og krever ikke hjelp fra kvalifisert monteringslag.

Det tilbys i salg følgende varianter av ståltrapper:

 • utvendige trapper,
 • innvendige trapper,
 • trapper med svingtrinn,
 • trapper med repos,
 • systemtrapper uten repos.

Du kan velge mellom til og med 14 konfigurasjoner. I tillegg kan du selv bestemme hvilken type trinnfylling er optimal for deg: motstandssveiset gitterrist, hullrist, sklisikker planke, eller limt innvendig planke.

Settene, bortsett fra trinn og rekkverk, inneholder også alle elementene som er nødvendige for selvmontering, for eksempel: bolter, skruer, støtteelementer, trinn og rekkverk – det er bare ankre som kunden skal kjøpe. Hele prosessen kan utføres i løpet av noen få eller flere timer – alt avhenger av antall elementer som brukes til dette (svingtrinn, repos). Den største fordelen med metalltrappene er at de tar relativt lite plass. Takket være det er det lettere å integrere dem i mindre romslige interiører. Derfor er de perfekte i alle rommene hvor man vil bruke så lite plass som mulig for montasjen. Designen av hele konstruksjonen og materialet gjør at trappene blir ofte valgt av fans av loft og rå stil. Ståltrappene er i tillegg galvanisert og det forlenger betydelig deres levetid – de er meget motstandsdyktige mot skiftende vær- og temperaturforhold.

Våre kunder har brukt ASTA – modulære trapper i boliger og servicebygg.

TUV3-en

MODULÆRE TRAPPER - DIMENSJONER

Velg mellom 5 typer barrierer, 4 typer trinn og 14 konfigurasjoner av svingtrinn og repos for å optimalisere plassen og justere designen til interiøret. Sjekk tilgjengelige varianter og dimensjoner for modulære trapper eller ring og ta kontakt med spesialistene våre som hjelper deg med å velge en modell som vil være riktig for forholdene i et rom.

FORDELER MED ASTA MODULÆRE TRAPPER

UTVENDIGE OG INNVENDIGE MODULÆRE TRAPPER - HVORFOR VI?

Det som utmerker metalltrappene våre, bortsett fra meget enkel montering, er muligheten til å justere trinnhøyden (den kan innstilles jevnt fra 170 mm til 200 mm). Dedikerte fjærskiver forhindrer at konstruksjonen “løsner”. Frihet til å konfigurere trappene, deres motstandsdyktighet mot værforhold og attraktiv design er den hyppigste årsaken for at kunder velger produktene våre.

Planlegger du en montasje utendørs eller i et uthus/ en garasje? Bestill ferdige trapper med trinn laget av motstandssveiset gitterrist eller hullgitter som beskytter mot ukontrollert glidning.

MODULÆRE TRAPPER - UTVALGTE PROJEKTER

SE VÅRE FILMER OM MODULÆRE TRAPPER

UTVENDIGE OG INNVENDIGE MODULÆRE TRAPPER – BESTEMMELSE

Ved å velge ASTA – modulære trapper, kan du justere komponenter i henhold til trappenes tiltenkte bestemmelse – de vil være perfekte både som inngangstrapper til huset, utvendige trapper eller terrassetrapper i hvileområdet av hjemmet ditt.

ASTA – modulære trapper kan brukes som:

 • hovedtrapper,
 • tekniske trapper i offentlige bygninger,
 • husholdningstrapper,
 • garasjetrapper,
 • kjellertrapper,
 • terrassetrapper,
 • loftetrapper.

STÅLTRAPPER - PRIS

Leter du etter et alternativ til klassiske snekkertrapper eller armerte betongtrapper? Velg en løsning som monteres enkelt, er attraktiv og tilgjengelig til og med innen 2 uker. Våre prosjekter av ståltrapper utmerker seg med en attraktiv og konkurransedyktig pris. Ønsker du å vite mer om kostnader, vennligst sjekk tilgjengelige alternativer – last ned og verdsett modulære trapper. Vet du ikke hvordan du skal gjøre det? Konfigurer trappene og tilpass dem til interiøret sammen med spesialisten vår. Ta kontakt med ham på telefon eller via nettskjemaet som er tilgjengelig nederst på siden, og spør om prisene på ståltrapper.

MODULÆRE TRAPPER – KONFIGURERING

1. VELG TRAPP FOR DEG

Motstandssveiset gitterrist
Motstandssveiset gitterrist
Hullrist
Hullrist
Sklisikker utvendig planke (lerktre)
Sklisikker utvendig planke (lerktre)
Innvendig limt planke (bøktre)
Innvendig limt planke (bøktre)
Base under brettet - ramme
Base under brettet – ramme
Brettbase - E5 vinkler
Brettbase – E5 vinkler

2. VELG REPOS

Reposer og svingtrinn er tilgjengelige i 14 varianter

Repos på støttebeiner
Repos på støttebeiner
Repos på støttebeiner
Repos på støttebeiner
Repos på søyler
Repos på søyler
Repos på søyler
Repos på søyler
Repos på søyler
Repos på søyler
Repos på søyler
Svingtrinn
Svingtrinn
Dobbelt repos

3. VELG REKKVERK

Rekkverk uten utfylling
Rekkverk uten utfylling
Rekkverk med utfylling
Rekkverk med utfylling
Ståltråd Ø4 mm
Ståltråd Ø4 mm
Rør Ø12 mm
Rør Ø12 mm
Trygt rekkverk
Trygt rekkverk

4. VELG ANTALL MODULER

Trenger du hjelp med konfigurering av trapper?
Kontakt vår spesialist!

Trenger du hjelp med konfigurering av trapper?
Kontakt vår spesialist!

VELG ASTA MODULÆRE TRAPPER

Leter du etter et alternativ til klassiske snekkertrapper eller armerte betongtrapper?
Sats på en løsning som monteres enkelt, er attraktiv og tilgjengelig til og med innen 2 uker.

Stusstrinn

podstopnica

Vi har utvidet tilbudet vårt med et ekstra stusstrinn. Det dekker mellomrommet mellom trinnene og gir ASTA-trappene en unik design og karakter.

Unik design
Unik design
Lave kostander
Lave kostander
Enkel montasje
Enkel montasje

HVORDAN KAN JEG MONTERE MODULÆRE TRAPPER?

Det er ikke noe tvil om at den største fordelen med modulære trapper er deres enkle konstruksjon som kan settes sammen og installeres uten hjelp fra en fagmann. Trinnene kobles til hverandre ved bruk av korte sekskantede bolter. Takket være reguleringsmuligheten kan du justere både høyden på trinnene og hele trappeløpet. Du skal starte montasjen med å skru forvanger. Skru de neste komponentene nedover. Fest det siste, nedre trinnet med skruene som er bestemt for det, og forankre de høyere trinnene til veggen for å gi hele konstruksjonen stabilitet.

Monteringsmetoden avhenger av trappetype – ståltrapper med et rett trappeløp installeres annerledes enn modulære trapper med svingtrinn eller trapper med repos på søyler. Ønsker du å vite mer? Vennligst last ned monteringsinstruksjonen.

HVOR KAN JEG KJØPE MODULÆRE TRAPPER? VELG TILBUDET VÅRT!

Vi vet godt hvor viktig kvalitet og estetikk er for våre kunder. Mange års erfaring og kontinuerlig teknologisk utvikling lar oss lage et prosjekt tilpasset nåtidige trender og brukerkrav. De ferdige metalltrappene gir muligheten til å oppnå en unik interiøreffekt. Dra nytte av vårt brede utvalg av tilgjengelige produkter.

Hvorfor bør du velge ASTA – modulære metalltrapper?

   ARMERTE BETONGTRAPPER

Armerte betongtrapper er festet til bygningskonstruksjonen. Blir konsept og sted endret, må designeren foreta analogiske endringer i prosjektet. Det er også vanskeligere å gi dem en mer komplisert form.

TRETRAPPER

Tretrapper kan lages når som helst under etterbehandling av huset, men de er mye mindre holdbare enn armerte betongtrapper eller ståltrapper. Man må også huske at de krever regelmessig vedlikehold.

ASTA – MODULÆRE TRAPPER

Modulære trapper er laget av stål som er galvanisert og pulvermalt. Det garanterer korrosjonsbestandighet, holdbarhet under alle værforhold og gir mulighet for mange års bruk. De forberedte elementene for trappene kan installeres når som helst under bygging eller brukes på et annet sted ved en eventuell senere ombygging.

Ta kontakt med distributør som hjelper deg med å velge ferdige metalltrapper som er skreddersydd for rommets behov og forhold. Bli med i gruppen nå.

Ofte stilte spørsmål

VÆRSÅSNILL KONTAKT OSS

* Jeg samtykker i behandlingen av personopplysningene mine av TLC Sp. z o.o., i samsvar med personopplysningsloven for å sende inn søknaden via skjemaet. Jeg erklærer også at jeg gir personopplysningene mine frivillig, og jeg er klar over min rett til å få tilgang til og overvåke innholdet deres, inkludert muligheten for en forespørsel om permanent sletting når som helst. Jeg godtar bestemmelsene i personvernreglene

** Legg til fil i pdf, docx, jpg, png format *

kontakt-marcus

Marcus Jönsson

Product sales manager

+46 70 980 0533
m.jonsson@intertlc.se