Skip to content
modular stairs uk

MODULÆRE TRAPPER

Modulære trapper er stålkonstruksjoner som brukes både utenfor og inne i bolig-, kontor- og industribygg.

Trappene er laget av moduler som muliggjør en rask og enkel montering, og de kjennetegnes av lav vekt. Konstruksjonen er lett og takket være det gjennomføres prosjektet fortere og enkelt.
Den modulære konstruksjonen av innvendige og utvendige trapper gjør at trappene kan monteres flere ganger og med mulighet for en utvidelse av kommunikasjonsveien.

De fleste av ståltrappene fra TLC er dedikert til industribransjen. For å møte forventninger til kundene våre, berikete vi tilbudet vårt med ASTA – modultrapper som er bestemt for boligbygg. Blant våre forslag finner du også:

  • LINEA – rette modulære trapper
  • CARLA – modulære spiraltrapper
  • Containertrapper

Som en global produsent av metalltrapper opererer vi komplekst og sikrer:

  • rådgivning
  • prosjekt
  • produksjon
  • transport

av våre produkter.

Vi behandler hver investering individuelt. For å forbedre produksjonen av trapper, bruker vi standardmaterialer, men etter kundens ønske bruker vi også ikke-standardiserte løsninger. Allerede på stadiet av å designe modulære trapper, tar vi hensyn til alle detaljer og forventninger slik at slutteffekten virkeliggjør investorens visjon.

Se tilbud på modulære trapper fra TLC-Gruppe
Har du flere spørsmål? Kontakt oss: KONTAKT

modulære-trapper-1

ASTA – MODULÆRE TRAPPER

ASTA – modulære trapper er bestemt for boligbygg. Trappene er designet i minimalistisk stil og takket være det gir de interiøret en unik karakter. Holdbarhet, sikkerhet og enkel montering i ett. Metalltrapper ulike alle andre. Konfigurer fritt og nyt effekten i årevis.

modulære-trapper-3

CONTAINERTRAPPER

Containertrapper er perfekte for sjø- og anleggscontainere. Trappenes modulære konstruksjon gir mulighet for rask montering og demontering. De gir tilgang til 3 etasjer i containeren. Konfigurasjonsfrihet. Ståltrapper som er motstandsdyktige mot værforhold. Lett og holdbar konstruksjon designet for å forbedre kvaliteten på kommunikasjonen.