Skip to content
midlertidige-byggegjerder
midlertidige-byggegjerder

Midlertidige byggegjerder

Midlertidige byggegjerder har som oppgave å midlertidig avgjerde et område for dets beskyttelse eller for å markere en ferdselskorridor. De er dedikert hovedsakelig for byggeplasser, industriområder og veier, men også for utendørs- og massearrangementer.
Byggegjerdene til TLC Gruppen kjennetegnes ved en veldig høy holdbarhet og motstandsdyktighet, og derfor kan de brukes flere ganger. Deres konstruksjon gir stor mobilitet, og et gjennomtenkt koblingssystem muliggjør rask og problemfri montering.
Som produsent av midlertidige byggegjerder tilbyr vi prosjektering, transport og montering av gjerdene.

Temporary fencing

 TETTE BYGGEGJERDER SMART

Tette midlertidige byggegjerder anbefales for midlertidig avgjerding av byggeplasser, industriområder og veier. Ikke bare beskytter de byggeplassen, men også i stor grad forebygger at søppel og avfall kommer ut av den. De kjennetegnes ved en veldig stor holdbarhet og motstandsdyktighet mot værforhold, noe som gjør at de kan brukes gjentatte ganger over en lang tid.

Se

Temporary fencing

OPENWORK BYGGEGJERDER MOBILT

MOBILT  midlertidige byggegjerder brukes i veldig mange sammenhenger. De anbefales både for gjerding av byggeplasser, industriområder og veier, og for utendørs- eller massearrangementer. De kjennetegnes ved en stor holdbarhet og samtidig veldig lett konstruksjon. Montering og demontering av openwork byggegjerder er veldig enkel, og utforming av paneler muliggjør deres plassøkonomisk lagring og transport.

Se

Temporary fencing

BESKYTTELSESREKKVERK / PUBLIKUMSGJERDER CITY

Lette, solide og veldig stabile beskyttelsesrekkverk / publikumsgjerder for avsperring av ferdselskorridorer, avgjerding av adskilte områder fra allment tilgjengelige områder ol.

Se