Skip to content
tekniske-trapper-m
tekniske trapper

Tekniske trapper – et universielt tilbud som egner seg utmerket både som utvendig eller innvendig tilgang til alle typer bygg, og som kan erstatte klassiske trappeoppganger. Et bredt tilbud av løsninger gjør det mulig å velge trapp som oppfyller alle krav og normer – avhengig av hva de skal brukes til. Deres enkle konstruksjon gjør at tekniske trapper er funksjonelle og sikre i bruk.


Tekniske trapper er tilgjengelige i to varianter:

  • rettløpstrapper (oftest brukt som tilgang til lavere etasjer)
  • flerløpstrapper bestående av modulære trappeopganger (brukt som tilgang til høye bygg)

FORDELER VED TEKNISKE TRAPPER

SJEKKET LØSNINGER

Metodene utarbeidet av TLC kjennetegnes ved enkel montasje og solid utførelse.

 

HØY KVALITET AV ELEMENTER

Samarbeid med toppleverandører av materialer for metallkonstruksjoner garanterer oppfylling av aktuelle kvalitetsnormer i hele produktet.

 

FLERE VARIANTER

Det er mulig å bygge en trappeoppgang av systemprofiler – av korrugert blikkplate eller sandwich paneler – rundt den ytre delen av trappa. Det er også mulig å avgjerde den nedre delen av trappa med et fast gjerde, f.eks. av openwork paneler, med et nøkkel-låst systemport.

 

EGET KONSTRUKSJONS- OG PROSJEKTKONTOR

Lar oss lage prosjekter med gjennomtenkte konstruksjonsløsninger som optimaliserer både kostnader og produksjonstid. Konstruksjons- og teknologisk avdeling står også for faglig teknisk rådgivning, og hjelper Dem til å velge riktig type trapp, tilpasset Deres behov.


Egen utviklingsavdeling utarbeider nye, og utberder nåværende løsninger. Firmaet TLC produserer også svingtrapper, vindeltrapper og trapper av blandet konstruksjon.

 

PROFESJONELL BESKYTTELSE

Hvert trappeelement blir varmforzinket ihht. EN ISO 1461 (DIN 50976) eller sprøytemalt eller pulverlakkert med RAL, eventuelt NCS farger.

 

SIKKERHETSGARANTI

Tilbudte typer utfylling for trappetrinn og rekkverk gjør det mulig ikke bare å tilpasse trapp til egne behov, men også garanterer brukssikkerhet i henhold til gjeldende normer.

Technical stairs

TEKNISKE TRAPPER UTFØRT AV OSS