Skip to content
spiraltrapper-m
spiraltrapper

Spiraltrapper / Spindeltrapper – Lette, innovative prosjekter som passer utmerket til både nye og oppusset bygninger. Deres fordel er at konstruksjonen krever liten grunnflate til å bli montert. Trappens spirale form gjør at tilfeldig snubling ikke resulterer i et fall – rekkverket som er rett overfor brukeren utgjør en natural beskyttelse.


Spiraltrapper er tilgjengelige i to varianter:

  • trapp med en bærende midstolpe på hengere
  • trapp med et sentrumsrør og hylser

FORDELER VED SPIRALTRAPPER

LETTHET OG FASTHET

Løsninger utarbeidet av TLC for spiraltrapper/spindeltrapper gjør det mulig å lage et produkt som vil fullstendig oppfylle kundens forventninger, og som kjennetegnes ved en lett og gjennomtenkt konstruksjon, og samtidig har fasthet i henhold til gjeldende normer.

AVANSERT BESKYTTELSE

Varmforzinking ihht. EN ISO 1461 (DIN 50976) utgjør en korrosjonsbeskyttelse av alle konstruksjonselementer og sikrer høy holdbarhet av produkter, mens mulighet til pulverlakkere trappa i en utvalgt RAL eller NCS farge garanterer dens estetikk.

GJENNOMTENKT KONSTRUKSJON

Spiraltrapper kjennetegnes ved et minimal grunnareal som trenges til deres montasje. Som resultat utgjør de et utmerket alternativ til sving- og rettrapper.

SIKKERHET

Som standardløsning utfører TLC barnesikre rekkverk og sklisikre trappetrinn som garanterer topp beskyttelse av brukeren.

TRAPPER UTEN BEGRENSNINGER

Firmaet TLC sikrer prosjektering, produksjon, transport og montering av tilbudte trapper i hele Polen og hele Europa.

Spiral stairs

 

PROSJEKTER UTFØRT AV OSS